Description : 

Rondreis Cultureel Zuid Peru 18 dagen:
Deze klassieke rondreis is zeer compleet en is ontworpen voor diegenen die slechts 18 dagen de tijd hebben om Peru te bezoeken. Het zal u toelaten om alle natuurlijke, culturele en archeologische “musts” van dit land te ontdekken met zijn prachtige, adembene- mende landschappen.
De reis begint in Lima. Een bezoek aan het koloniale Lima, een boottocht naar de Ballestas Eilanden waar u een prachtige zeefauna kan bewonderen. Een bezoek aan de wijnmakerijen met bijhorende wijnproeverij en de ontdekking van de Pisco “de Peruaanse Brandy”. Als u in de Oase van Huacachina verblijft, kunt u een buggy- en sandboardtour maken. U zet de trip verder naar Nazca, en de Chauchilla mummies tour (optioneel kan u bijboeken om over de Nazca lijnen te vliegen.) U vertrekt met de VIP nachtbus naar Arequipa, de witte stad, waar u het koloniale centrum en het Santa Catalina klooster bezoekt. Daarna vertrekt u voor 2 dagen naar de Colca Canyon waar u de gelegenheid heeft om vicuña’s en condors te observeren in een van de meest indrukwekkende land- schappen.
Daarna neemt u de route Arequipa - Puno waar u de eilanden van de Uros en Taquile indianen van het Titiccacameer bereikt. Verblijf in Taquile waar je de gemeenschappelijke levenswijze van de bewoners kunt observeren en in hun huizen kunt verblijven. U neemt een binnenlandse vlucht naar Cuzco, de oude hoofdstad van de Inca’s. Cuzco wordt door de UNESCO beschouwd als een historisch monument en patrimonium van de mensheid. Met de archeologische schatten: Sasayhuaman, Kenko, Puka Pukara en Tambomachay. Mogelijkheid om een excursie te maken naar de Heilige Vallei van de Inca’s met Pisac en Ollantaytambo. Daarna aansluiting met de trein naar het dorp Aguas Calientes. Privé rondleiding door Machu Picchu (optioneel: mogelijkheid van de beklimming van de Huayna Picchu), dit is een buitengewone plantenstad aan de top van de berg, aan de poort van de jungle.

Adresse

Calle Hernando de Soto
250
3
Lima
PE
Tel: 
51929330129
Fax: 
+32468115774