Description : 

LOT POLISH AIRLINES - Keeping you well connected…

LOT, de nationale luchtvaartmaatschappij van Polen biedt tot drie dagelijkse verbindingen van Amsterdam, Brussel, Luxemburg en Dusseldorf naar meer dan 100 bestemmingen op 4 continenten via onze hub in Warschau. Vooral de uitstekende dagrandverbinding richting Warschau biedt de zakelijke reiziger meer keuze en flexibiliteit en de mogelijkheid om een dagtrip in niet minder dan 3 combinaties uit te voeren.

Voor elk wat wils...

We bieden drie reisklassen aan op ons internationale netwerk: onze bekroonde Business Class, een uitmuntende Premium Economy en een zeer goede Economy Class. Met name de Premium Economy op onze jonge vloot van Boeing 787 Dreamliner’s levert veel voordelen op die gerelateerd zijn aan het reizen in Business Class, tegen een vergelijkbare prijs van een Economy Class-ticket; comfortabele zitplaatsen, een grotere bagagevrijstelling, zo snel mogelijk boarden en genieten van de regionale keuken aan boord zijn slechts enkele van de bijbehorende voordelen. Zo wordt uw reis naar bijvoorbeeld Singapore, Tokio, Beijing of Seoul een zeer aangename belevenis.

Een moderne en betrouwbare vloot...

Met één van de jongste vloten in Europa zal LOT vanaf juli 2018 alweer nieuwe vliegtuigen in ontvangst nemen. Onze routes o.a. naar Londen City zullen worden bediend door de meest innovatieve Embraer toestellen. Amsterdam zal binnenkort kunnen genieten van de Boeing B737 Max 8 en NG-toestellen en we zullen medio 2019 in totaal 16 toestellen hebben aangeschaft van dit type, die korte- en middellangeafstandsbestemmingen bedienen. Het interieur van de nieuwe LOT Boeings zullen net als de Dreamliners worden uitgerust met vele moderne functies, zoals LED sfeerverlichting, slanke stoelen met stopcontacten en ruime overhead cabines. De pantry’s zullen onder andere worden uitgerust met heteluchtovens en een professionele espressomachine die maaltijden van betere kwaliteit en heerlijke koffie maken.

Een handige manier om in te checken...

Met een minimum overstaptijd van 35 minuten op internationale verbindingen is de luchthaven van Warschau een van de meest efficiënte en handige hubs in Europa. Business Class klanten en Frequent Flyers kunnen gebruik maken van de LOT Polonez Business Lounge in de Schengenzone, vlakbij Gate 24/26, openingstijden 05:00 tot 23:00 7 dagen per week.

Adresse

Steenweg op Mechelen
455
1950
KRAAINEM
België