Hoe organiseer jij je bagage?

De beste manier om je koffer te organiseren is om een lijst te maken zodat je niets vergeet !

 

Een checklist idee om je te helpen:

-T-shirt

-Broek

-Shorts

-Trui

-Ondergoed

-Schoenen en sokken

-Medicatie/apotheek

-EHBO-kit

-Badkamer benodigdheden

-Reis- en verzekeringsdocumenten

-Reisgids

Laten we dan beginnen!

 

Om uw koffer goed te organiseren, legt u de zwaarste en minst breekbare spullen onderin en vervolgens kunt u de meer fragiele spullen erin doen.

 

Doe hetzelfde als u alleen met uw handbagage reist, leg de zwaarste en minst breekbare spullen eronder en dan kunt u de meest breekbare spullen erop leggen. Vergeet ook niet uw reisdocumenten boven in uw koffer of in uw handbagage te steken, zodat u ze direct bij de hand hebt.

 

Een belangrijke stap is het inpakken van je kleren, of het nu in de handbagage of in de ruimbagage is, is het elke keer weer een Tetris. Wij hebben DE methode gevonden om u het leven gemakkelijker te maken, u hoeft alleen maar uw kleren op te rollen, niets ingewikkelder. Zo neemt u niet te veel ruimte in beslag en kreukt uw kleding niet.

 

Om wat meer ruimte te besparen, kunt u sokken in een zakje doen en ze in uw schoenen schuiven. Deze zak kan worden gebruikt om uw schoenen in te doen wanneer u terugkomt, in geval dat ze vuil zijn.

 

Voor een verblijf van 1 of 2 weken kunt u het beste kiezen voor douchegel en shampoo in reisformaat of ze in tabletvorm meenemen. Dit voorkomt ongelukken in uw koffer.

 

Als u met handbagage reist, moet u weten dat er een bepaalde maximumhoeveelheid vloeistof is toegestaan op de luchthaven. Voor meer informatie zie het artikel "op de luchthaven".